Deze website is ontwikkeld in opdracht van NS Stations en wordt onderhouden door de Vriendinnen van Cartesius.

 

© 2017 NS Stations

Tijdelijkheid

Het CAB gebouw is een monumentaal pand van honderd bij honderdtwintig meter, waarvan het grootste deel uit één bouwlaag bestaat. De kantoren aan de voorzijde hebben een 2e bouwlaag. Per 01/01/2018 komt circa 2.500m2 in het CAB gebouw vrij. Het betreft een zo’n 1/3e van de begane grond, en de kantoorruimtes op de eerste etage. Camelot krijgt ruimtes met buitenterreinen in beheer. In samenwerking met Camelot is er een document opgesteld om een idee te krijgen wat voor partijen wij zoeken voor het tijdelijk gebruik in het CAB gebouw. Het uitgangspunt is dat de functies in lijn moeten zijn met de kaders uit het koersdocument.

 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Nieuws
Please reload

Cartesiusdriehoek
Please reload