Deze website is ontwikkeld in opdracht van NS Stations en wordt onderhouden door de Vriendinnen van Cartesius.

 

© 2017 NS Stations

Participatie

Bij het formuleren van de koers voor de Cartesiusdriehoek is samengewerkt met sleutelfiguren uit de omgeving. Dit zijn vertegenwoordigers van de georganiseerde bewoners van de Schepenbuurt, de Seringstraat en de Cartesiusweg, de vertegenwoordigers van de Bedrijvenkring en de wijkraad. Zij zijn actief betrokken geweest bij een drietal workshops, zodat hun meningen en ideeën hebben bijgedragen aan de planvorming. Met deze groep is ‘de diepte’ ingegaan over de vorming van de nieuwe identiteit en van het ruimtelijk en programmatisch concept.
 
Naast de actieve samenwerking met deze sleutelfiguren, zijn er bewonersavonden georganiseerd om alle omwonenden de gelegenheid te bieden om geïnformeerd te worden over de plannen en de effecten daarvan. Er zijn ook een aantal interviewgesprekken gehouden over het toekomstperspectief van het gebied.
 
Zie hieronder een filmpje over de tot standkoming van het koersdocument.

 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Nieuws
Please reload

Cartesiusdriehoek
Please reload