Deze website is ontwikkeld in opdracht van NS Stations en wordt onderhouden door de Vriendinnen van Cartesius.

 

© 2017 NS Stations

Westelijke stadsboulevard

De wegen tussen het 24 Oktoberplein en de Marnixbrug worden door de gemeente Utrecht ingericht als stadsboulevard. Het gaat om de wegen vanaf de Pijperlaan tot aan de Marnixbrug. Dat zijn de: Joseph Haydnlaan, Lessinglaan, Spinozaweg, Thomas à Kempisweg, Cartesiusweg, St.-Josephlaan en Marnixlaan, samen de Westelijke Stadsboulevard. Een stadsboulevard is een veilige weg met groen en bomen waar je makkelijk en snel kunt oversteken.
 
Hieronder een impressie van hoe de Stadsboulevard er rondom de Cartesiusweg eruit komt te zien. 
 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Nieuws
Please reload

Cartesiusdriehoek
Please reload