Deze website is ontwikkeld in opdracht van NS Stations en wordt onderhouden door de Vriendinnen van Cartesius.

 

© 2017 NS Stations

Vriendinnen van Cartesius

Totdat de herontwikkeling van de Cartesiusdriehoek echt van start gaat is er al veel gaande en mogelijk in het gebied. De Vriendinnen van Cartesius gaan samen met de nu al gevestigde ondernemers aan de slag om de Driehoek onder de aandacht te brengen. Dit doen zij onder andere door gezamenlijk evenementen te organiseren en nieuwsbrieven te versturen. Ook zijn zij een aanspreekpunt voor partijen die contact zoeken met de gevestigde ondernemers en een link tussen Camelot en de NS. Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten in het CAB-Gebouw en de Cartesiusdriehoek, volg onze facebookpagina

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Nieuws
Please reload

Cartesiusdriehoek
Please reload