Deze website is ontwikkeld in opdracht van NS Stations en wordt onderhouden door de Vriendinnen van Cartesius.

 

© 2017 NS Stations

CAB Buurtfeest groot succes

Wat was het een prachtig feest: Op 1 september 2018 organiseerden de ondernemers van het CABgebouw gezamenlijk het CABBuurtfeest. Er waren bands en bijzondere biertjes van dB's, een waanzinnig Bossabalveld en Archery Attack zone van Sportbox, heerlijke (vegan) burgers van Rammenas en natuurlijk de ter plekke gebrouwen biertjes van Oproer. 

 

Met een lekker zonnetje was het de perfecte manier om de zomervakantie nog even af te sluiten. Het Bossabalveld was een mierenhoop van kinderen, en voor het podium kon je genieten van alle verschillende muziekstromingen die dB's te bieden heeft. 

 

Voor herhaling vatbaar! 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Nieuws
Please reload

Cartesiusdriehoek
Please reload