Informatie-avond Cartesiusdriehoek

De Cartesiusdriehoek wordt een nieuwe stadswijk van Utrecht. Het team dat de Cartesiusdriehoek gaat ontwikkelen, wil zich graag aan je voorstellen. Op 27 november organiseren we een avond waar de teamleden je willen vertellen over hun plannen en toekomstdromen. Kom je ook? Ze zijn namelijk ook benieuwd naar wie jij bent en wat jouw ideeën zijn bij deze buurt. Aanmelden kan via cartesius@vriendinnenvan.nl Tijdens de eerste informatieavond maakt het team graag kennis met je in de huiskamer van de Cartesusdriehoek: het CABgebouw, locatie Filmcafe. De avond van 27 november is de eerste in een bijeenkomstenreeks die ieder kwartaal plaats gaat vinden. Het team licht dan graag het plan aan je toe en zijn heel nieuwsgierig wat je ervan vindt. In volgende edities verdiepen we ons telkens in een ander thema van het plan en praten we je bij over de ontwikkeling van deze bijzondere nieuwe stadswijk. Digitaal op de hoogte blijven en uitnodigingen ontvangen voor de volgende informatie-avond? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op www.cartesiusdriehoek.nl/contact

Nieuws