Culturele Zondag: Cartesiusdriehoek doet mee!

Op 14 april kan je op onderzoek uit in Utrecht West met de Culturele Zondag Go West! Naast vele activiteiten in Lombok, Oog in Al en natuurlijk het Werkspoorkwartier, is er ook van alles te beleven in de Cartesiusdriehoek. Vanuit de ontwikkelcombinatie van MRP Development en Ballast Nedam zijn de volgende activiteiten te bezoeken:

We drive Electric! Naast de ingang van Oproer ben je even een nieuwe bewoner van de Cartesiusdriehoek op weg naar werk of vrienden. Er staan verschillende elektrische voertuigen voor je klaar: van steps en brommobielen van Mango Mobility tot zelfs een Tesla van We Drive Solar. Rijd een rondje door de Cartesiusdriehoek en kom meer te weten over de ontwikkeling van dit gebied.

Wat eet jij nou?

Kinderen kunnen ondertussen binnen bij Oproer experimenteren met duurzaam eten van de toekomst bij de workshop "Wat eet jij nou?". Bouw je eigen salade of burger en proef de toekomst!

Voor alle activiteiten rondom het CAB gebouw en de Cartesiusdriehoek, neem een kijkje op de website van Culturele Zondag.

Nieuws