Ontwerp bestemmingsplan Cartesiusdriehoek

Op 8 juli 2020 heeft de Gemeente Utrecht het ontwerpbestemmingsplan voor fase 2 t/m 6 van de Cartesiusdriehoek ingediend bij het college van burgemeester en wethouders. Dit betekent de start van de procedure om het bestemmingsplan te wijzigen voor ons gedeelte van de gebiedsontwikkeling. Het ontwerpbestemmingsplan van fase 1 van ontwikkelaar Keystone is sinds april openbaar en via de website van de gemeente te bekijken.

Het ontwerpbestemmingsplan van fase 2 t/m 6 wordt op 7 augustus openbaar gemaakt via de website van de Gemeente Utrecht. Op deze website zijn vanaf die dag toelichtingen te lezen op verschillende onderwerpen onder het kopje 'bestemmingsplan'.

Op 7 september komt er een informatieavond, hierover ontvangt u in augustus meer informatie.Wilt u eerder in gesprek? Dan kunt u, na het maken van een afspraak, terecht op een van de inloopavonden op 12, 17, 20 of 25 augustus. Een afspraak maken kan door te bellen naar 14 030 of via de website www.utrecht.nl/cartesiusdriehoek.

Nieuws